آغاز عملیات اجرایی طرحهای ساماندهی هشت شهرستان ساحلی
727
عملیات اجرایی طرحهای ساماندهی دریا در شهرستانهای چالوس، تنکابن، عباس آباد، رامسر، محمودآباد، بابلسر، جویبار و نکا با حضور استاندار مازندران، مشاور و دستیار ویژه، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری، مدیرعامل سازمان همیاری شهرداریهای مازندران، مدیر کل امور اجتماعی، مدیر کل دفتر فنی، سرپرست اداره کل شهری و امور شوراها، فرماندار شهرستان چالوس و سایر مسئولان، توسط سازمان همیاری شهرداریهای استان آغاز شد.
جبار فرجی؛ مدیرعامل سازمان همیاری شهرداریهای استان مازندران در آغاز این مراسم، با بیان اینکه اجرای طرح ساماندهی در راستای دستور رئیس جمهوری در ارتباط با آزادسازی سواحل و افزایش ارائه خدمات به گردشگران انجام شده است، گفت: با بهرهبرداری از این طرحها در مجموع تعداد اماکن ساماندهی سواحل مازندرانی خزر به ۶۸ نقطه افزایش خواهد یافت.
وی افزود: رئیس جمهور محترم، دهم بهمن ماه سال گذشته با دستوری صریح، همه دستگاههای دولتی را بدون استثنا موظف به آزادسازی مناطق ساحلی تصرف شده دریا تا مرز قانونی حداقل ۶۰متر از ساحل کرد که این مهم با پیگیری و مجاهدت استاندار معزز مازندران و همراهی دیگر مسئولان، به سرانجام رسید.
مدیرعامل سازمان همیاری شهرداریهای استان مازندران بهعنوان متولی اجرای طرحهای سالمسازی دریا، 8شهرستان چالوس، تنکابن، عباسآباد، رامسر، محمودآباد، بابلسر، جویبار و نکا را نقطه شروع این کار عظیم و ادامهدار خواند و گفت: انشاالله به یاری خداوند و با جدیت و حمایت استاندار محترم و نیز همراهی تمامی مسئولان و مدیران، شاهد اتفاقات بهتری در این حوزه خواهیم بود.
در ادامه، سیدمحمود حسینیپور؛ استاندار مازندران، مهمترین اولویت در طرحهای ساماندهی را صیانت از جان مردم برشمرد و گفت: پس از انجام عملیات آزادسازی حریم ۶۰متری دریا، یکی از مسائلی که بیشترین دغدغه را برای ما ایجاد نموده است، استفاده گردشگران از ساحل در مناطقی است که طرحهای ساماندهی در آنها اجرا نشده است.
استاندار افزود: براساس اطلاعات دقیق ،امسال 57درصد کاهش غریق نسبت به سال ۹۸ و قبل از کرونا داشتیم که این درصد برای ما رضایت بخش نیست و هدفگذاری ما این است که حتی یک درصد از گردشگران هم نباید جان خودشان را در ساحل از دست دهند. مناطقی که شنا کردن در آنها ممنوع است باید مشخص گردند و البته باید بدانیم که در این باره، امر پیشگیری بسیار مهمتر و مقدم از مقوله نجات است.
مقام عالی دولت به نقش مهم ناجیان غریق برای ایجاد امنیت ذهنی و فیزیکی در سواحل اشاره و از آنها تقدیر کرد و خطاب به فرمانداران گفت: هیچ خودرویی اجازه ندارد که وارد حریم سواحل و مناطقی که مردم از آنها استفاده میکنند، بشود و اگر خودرویی وارد حریم ساحل شد، باید متوقف و جریمه گردد.
استاندار مازندران با تاکید بر این نکته که اجرای اینگونه طرحها، مقدماتی و موقتی است و ساحل در مازندران باید صاحب پیدا نماید، گفت: بخش خصوصی باید ترغیب شود و زمینه برایش فراهم گردد تا در سواحل سرمایهگذاری نماید و البته مسئولیت را هم بر عهده بگیرد.
سیدمحمود حسینیپور با تشکر از همراهی تمامی دستگاههای اجرایی، نیروی انتظامی و دیگر دستاندرکاران، از شهرداریهای مازندران به خاطر کار جهادی و پاکسازی سواحل از زباله، تقدیر کرد و گفت: از رسانههای مکتوب و مجازی و بهویژه صداوسیما تقاضا میکنم، در امر مهم فرهنگسازی مانند همیشه کنار مسئولان و مردم باشند؛ چرا که گردشگری، نه یک مسأله محلی و استانی، بلکه ملی میباشد.
گفتنیست با حکم استاندار محترم، مدیریت و ساماندهی و نظارت توسعه و عمران سواحل دریای مازندران تا تشکیل نهایی سازمان عمران سواحل به سازمان همیاری شهرداریهای استان مازندران محول گردیده است.